Selasa, 17 Julai 2012

New update...

BFF -k.ayu yg tgh pregnnt 3 bln

nurul...tggu ms je die nie nk kwin

fren 4 eva

org ni br je kwin...sorry yang akak xgi kenduri ko..

BFF...ni mama danish...n i mummy danish ( nk gk kan)
lama tul xtulis blog .... agak bz sejak mengajar ... any way akhirnye konvo gk aku..dgn status cemerlang dh mampu bangga kan mak n ayah... 3 thn btungkus lumus n smpai tahap skrg... alhmdulillh...org ckp..dlm hidup ni ade turun naik..moga2 lps nie pn naik2 jele...

sonok ms taklimt kt putrajaya hr tu..dpt jumpa kwn2 smula..ade yg dh jd ibu..temasukla aku... tp, masing2 mantain je...jeles ok..aku je mcm xbpe mantain...hahaha.... Tq kt mak n ayah...along n a.ipar, angah n a.ipar, k.dyana coz sudi sesgt luangkn ms dtg ke hr aku konvo tu...mmg sonokla sesgt...

cerita tebaru..tahniah tuk adik aku shafiq coz dpt gk sambung wat degree kt Universiti Malaysia Sabah..kalo ada rezki nk gk turun ke cna dgn parent nnt tp, xpasti coz msa tu pn aku mungkin dh msuk blaja...

then, bln november nie..along aku pn akan bpindh blik ke kedah coz dia smbung PHD kt Universiti Malaysia Perlis.... hmmmm.masing2 memajukan diri dgn pelajaran :0..alhmdulillh..berkat doa mak n ayah gk tu...tp, along blik kedah nnti..xdela org nk dtg lepak umh aku lg..wawawa..sedih oo..tmbh dgn perangai 2 org anak die yg comey2 tu..mmg la wat aku rindu nnti...

ade lg...Lps konvo hr tu..BFF aku pegi uruskan pengmbiln anak angkt die...kerana keadaan bby yg kena kuning n blm biasa dgn susu formula so, aku meng offerkn diri menyusukan bby tu..now, aku dh ade anak susuan...adik kpd mikael tu nama Danish Hanif..hrp sgt BFF aku xjauhkan danish dgn aku...die perlu tau aku ni ibu susuan die.. serius sgt rindu di..mungkin sbb aku direct Bf kt die kot...aku sgt2 rindukan die skrg ni yg sdang ade kt wad coz dmam kuning ... xsangka jd ibu susuan pn akan feel gini...aku xberani ckp kt BFF aku yg aku rindukn danish..riso die jeles coz die blm dpt susukan danish lg.... Ya Allah..kuatkan la hati aku ni.. adoi..sgt2 emo skrg..jiwa xstabil...

Tmbh 1 lg hal...hal kucing jd besar2...sdah2la memperendhkan org..org tau nk beckp je, then ckp blkg..xdirect ckp kt org spttnye..xpkr perasaan org..letih dh... pkr2 la sndiri..bkn bdk2 lg...

apa2 pn...T.kasih Ya Allah..dpt gk aku merasa jd ibu susuan mcm biras aku n Ahmdulillh dgn apa yg ade skrg....
jom lyn pic2 aku....

konvo gk aku akhirnye...

muka dh jd ibu nie

ahli kuarga aku..tnpa adik n bang pit

Danish Hanif Abdullah

3 ulasan:

Nordiana Nordin berkata...

Alhamdulillah, tahniah sekali lagi for ur convocation ila..syukur sangat sebab akak diberi peluang dapat hadir.Bukan selalu dapat jumpa ila..ila pun ada anak susuan bestnya, dah ada 2 org anak la kiranya..
Insya Allah, semoga ila mendapat kejayaan dan kebahagiaan di dunia dan akhirat.One more thing, ingat akak sentiasa sokong ila..take care my dear sis..

Nordiana Nordin berkata...

Alhamdulillah, congrats sekali lagi for ur convocation..syukur sangat sebab Allah beri akak kelapangan dapat pergi konvo ila, bukan selalu dapat jumpa ila.
Bestnya, ila pun dah ada anak susuan semoga dimurahkan rezeki dalam susu utk terus berbakti, insya Allah..
Semoga Allah kurniakan kejayaan dan kebahagiaan buat ila di dunia dan akhirat, insya Allah..remember, i will always support u my dear sis, take care..

MaMa AFiF berkata...

wahh comel danish...mikael dah jadi abg besar hoyehhh

PENGIKUT